Knuffelweek

In 2023 vond de allereerste KnuffelWeek plaats, een initiatief van Stichting KnuffelKunst

Tijdens deze bijzondere week stond het Floreshuis in Groningen volledig in het teken van verbinding en aanraking, met een gevarieerd programma aan activiteiten en evenementen die deelnemers lieten kennismaken met verschillende vormen van warmte en nabijheid. Deelnemers konden genieten van diverse professionele  workshops, waaronder knuffel-, dans- en creatieve workshops, en zich laten inspireren door boeiende lezingen over de helende kracht van aanraking. Of je nu nieuw was in dit domein of al bekend was met de geneugten van knuffelen, er was voor ieder wat wils.

Het mooiste van alles? Deelname was gratis en toegankelijk voor iedereen! Velen maakten gebruik van de gelegenheid om vrienden, familie en buren uit te nodigen om samen deel te nemen aan deze bijzondere ervaring.

In 2024  willen wij weer een knuffelweek organiseren - wil je meedoen met een workshop of sessie? mail ons - contact@knuffelkunst.nl 

De Knuffelweek  2023 in Het Floreshuis was een groot succes, waarbij mensen samenkwamen en zich lieten verwarmen door de kracht van verbindende workshops en aanraking. We kijken met veel vreugde terug op deze bijzondere week en hopen in de toekomst nog meer van dit soort mooie initiatieven te kunnen organiseren.

Samen maken wij verbinding & kunst

KNUFFELKUNST

Knuffelkunst, een beweging geleid door passie en creativiteit, streeft naar het verspreiden van liefde, verbinding en warmte door kunst en interactie. Geïnspireerd door de kracht van aanraking, brengen we unieke kunstwerken tot leven, zoals onze geliefde figuren Oma Bep en Opa Ben. Met een missie om gemeenschappen te versterken en harten te verwarmen, nodigen we mensen uit om deel te nemen aan onze workshops, evenementen en exposities. Knuffelkunst is niet alleen een kunstvorm, maar een levensstijl die draait om het koesteren van menselijke connecties en het delen van liefdevolle momenten. Sluit je aan bij onze beweging en laat de magie van Knuffelkunst ook jouw leven verrijken.

Speciale dank aan voor hun bijdrage aan de knuffelweek

 

Adriaan Hoogendijk

 

Boomerang Cards

Jan & Bertha Westein

Jetta Westein

 

Buurman Michel

 

 

Workshophouders & Deelnemers