Visie & Missie

KnuffelKunst zet zich in om de helende kracht van aanraking en de diepgaande betekenis van verbinding te verspreiden door middel van kunst. Onze missie is geworteld in het geloof dat aanraking een fundamentele behoefte is van de menselijke ervaring, en dat kunst een uniek middel is om deze behoefte te vervullen.

We streven ernaar om mensen te inspireren om zich open te stellen voor emotionele connecties, empathie te cultiveren en gemeenschappen te versterken door middel van warmte en genegenheid. Door onze creaties en interactieve ervaringen willen we een cultuur van inclusie, begrip en liefde bevorderen, waarin mensen zich gezien, gehoord en geliefd voelen.


Onze visie is een wereld waarin aanraking en verbinding centraal staan in het menselijk bestaan. We geloven dat kunst een krachtig middel is om deze visie te verwezenlijken. Door kunst te gebruiken als een medium voor expressie, communicatie en transformatie, streven we ernaar om een samenleving te creëren waarin mensen van alle achtergronden samenkomen, zich omarmd voelen en in staat zijn om zichzelf uit te drukken zonder angst voor afwijzing. We dromen van een wereld waarin compassie, mededogen en liefde de drijvende krachten zijn achter menselijke interacties. Met KnuffelKunst willen we bijdragen aan het bouwen van een meer liefdevolle, inclusieve en verbonden wereld, waarin iedereen de mogelijkheid heeft om te groeien, te bloeien en zich ten volle te ontplooien.