Wie zijn wij

Yarick - Artestiek leider Knuffelkunst

Yarick Westein is de artistiek leider van Knuffelkunst. Met knuffelkunst wil hij emoties en herinneringen oproepen op bij kijkers wereldwijd. Westein's innovatieve benadering van aanraking in combinatie met kunst raakt veel mensen en is hij de basis van knuffelkunst.

Chris - Socials & Fotografie

Chris is altijd al geïnspireerd geweest door fotografie. Met een passie voor het vastleggen van het moment, brengt Christop.nl jouw verhalen tot leven door de lens van zijn camera. Voor knuffelkunst doet hij de socials en zorgt dat knuffelkunst zichtbaar is. Ontdek de wereld door zijn ogen en laat je meenemen op een reis van visuele verbeelding.

Christel - Allround ondersteuning

Christel ondersteund Knuffelkunst, waar ze haar creativiteit en toewijding inzet om betekenisvolle samenwerkingen te ondersteunen. Met een hart voor kunst, Poëzie en een scherp oog voor detail, is ze een belangrijke schakel voor knuffelkunst.

Bestuur

Karl - Voorzitter

Karl is de voorzitter van het bestuur bij Knuffelkunst. Hij is een inspirerende kunstenaar met een diepe liefde voor kunst en mensen. Met zijn ervaring en toewijding geeft hij richting aan onze organisatie. Karl zet zich in voor artistieke excellentie en zorgt ervoor dat iedereen zich welkom voelt bij Knuffelkunst. Onder zijn leiding bloeien we op als een plek waar creativiteit en verbondenheid samenkomen.

Gonny - Secretaris

Gonny, onze secretaris bij Knuffelkunst, brengt met haar organisatorisch talent en een warm hart voor kunst samen. Met haar scherpe aandacht voor details en haar liefde voor creatieve expressie, speelt ze een belangrijke rol in het soepel laten verlopen van onze activiteiten. Gonny staat klaar om onze missie te ondersteunen en bij te dragen aan een omgeving waarin artistieke groei en samenwerking gedijen.

Sam - Penningmeester

Samantha, onze penningmeester bij Knuffelkunst, beheert met zorg en precisie onze financiën. Haar toewijding aan het bewaken van onze middelen en het bevorderen van transparantie zorgt ervoor dat onze creatieve projecten kunnen bloeien. Met een scherp oog voor budgettering en een passie voor kunst, draagt Samantha bij aan het creëren van een solide financiële basis voor onze organisatie.

Toine - Algemeen lid

Als algemeen lid van de knuffelkunstgemeenschap ondersteunt Toine het bestuur door actief deel te nemen aan discussies, het delen van ideeën en het bijdragen aan evenementen en initiatieven die de missie en doelstellingen van de gemeenschap bevorderen. Hij draagt met zijn betrokkenheid bij aan het algemene welzijn en de groei van de knuffelkunst.

Knuffelkunst.nl

Alle rechten voorbehouden MANNA © 2024

Telefoon

 06-44275641

Volgen