Voorwaarden

Wij zijn verheugd dat je geïnteresseerd bent in het huren van onze betoverende kunstwerken, Opa Ben en Oma Bep. Voordat je overgaat tot het reserveren van deze charmante figuren, willen we je graag informeren over onze verhuurvoorwaarden:

 

1. Reservering: Om Opa Ben en Oma Bep te reserveren voor jouw evenement, dien je contact met ons op te nemen via contact@knuffelkunst.nl. We raden aan om dit zo vroeg mogelijk te doen om teleurstelling te voorkomen.

2. Beschikbaarheid: De beschikbaarheid van Opa Ben en Oma Bep wordt bevestigd op basis van beschikbare data en tijden op het moment van reservering.

3. Borg: Voor elke verhuur vragen wij een borgsom. Deze borg wordt volledig terugbetaald na inspectie van de kunstwerken op eventuele schade of vermissing.

4. Transport: Het transport van Opa Ben en Oma Bep naar en van de locatie van het evenement is de verantwoordelijkheid van de huurder.  ( of in overleg bezorgen tegen meerprijs ) Zorg ervoor dat de kunstwerken veilig worden vervoerd en op de afgesproken tijden worden teruggebracht.

5. Verantwoordelijkheid: Tijdens de verhuurperiode is de huurder volledig verantwoordelijk voor het welzijn van Opa Ben en Oma Bep. Zorg ervoor dat ze op een veilige locatie worden geplaatst en worden beschermd tegen beschadiging of diefstal.

6. Schoonmaak: Bij het terugbrengen van Opa Ben en Oma Bep dienen ze in dezelfde staat te verkeren als bij het ophalen. Eventuele extra schoonmaakkosten worden in rekening gebracht bij de huurder.

 

We hopen dat deze voorwaarden duidelijk zijn. Als je akkoord gaat, neem dan gerust contact met ons op om jouw reservering te bevestigen. Dank je wel voor het kiezen van KnuffelKunst Verhuur. We kijken ernaar uit om jouw evenement extra speciaal te maken met Opa Ben en Oma Bep!

Verhuur

Maak je evenement, feest of ruimte extra bijzonder met KnuffelKunst! Huur onze ontroerende figuren, Opa Ben en Oma Bep, en voeg een vleugje warmte en genegenheid toe aan elke gelegenheid.

Voorwaarden

Wij zijn verheugd dat je geïnteresseerd bent in het huren van onze betoverende kunstwerken, Voordat je overgaat tot het reserveren willen we je graag informeren over onze verhuurvoorwaarden:

Downloads

Bezoek de downloadpagina en ontdek een scala aan gratis downloads voor ondersteuning van de verhuur en pr van knuffelkunst en voeg een vleugje warmte toe te voegen aan je digitale wereld.