Word vrijwilliger voor Knuffelkunst!

Gepubliceerd op 4 april 2024 om 18:03

Ben jij gepassioneerd door het bevorderen van menselijke verbondenheid en het verspreiden van positieve energie? Zo ja, dan nodigen we jou uit om deel uit te maken van ons team bij Knuffelkunst! Bij Knuffelkunst geloven we in de kracht van aanraking en knuffelen om een gevoel van warmte, empathie en verbinding te creëren. Als vrijwilliger bij Knuffelkunst krijg je de kans om deel te nemen aan een uniek initiatief dat gericht is op het verspreiden van liefde en positiviteit in onze gemeenschap.

Hoewel we op dit moment geen specifieke functieomschrijving hebben, zijn we op zoek naar enthousiaste individuen die bereid zijn om bij te dragen aan ons doel. Of je nu talent hebt in het organiseren van evenementen, het ontwerpen van promotiemateriaal, het verzorgen van administratieve taken, of simpelweg het delen van jouw knuffelvaardigheden, er is een plek voor jou bij Knuffelkunst!

Als vrijwilliger bij Knuffelkunst krijg je de kans om:

- Actief deel te nemen aan het creëren van een cultuur van positiviteit en menselijke verbondenheid.
- Je vaardigheden en talenten te gebruiken om een positieve impact te hebben op anderen.
- Betekenisvolle relaties op te bouwen binnen een ondersteunende en inclusieve gemeenschap.
- Een verschil te maken in het leven van mensen door middel van eenvoudige, maar krachtige gebaren van genegenheid.

 

Klinkt dit als iets voor jou? Als je geïnteresseerd bent om vrijwilliger te worden bij Knuffelkunst, neem dan alsjeblieft contact met ons op via contact@knuffelkunst.nl  We verwelkomen iedereen die bereid is om bij te dragen, ongeacht achtergrond, ervaring of vaardigheden. Samen kunnen we de wereld een beetje warmer maken, één knuffel tegelijk!

Sluit je aan bij ons bij Knuffelkunst en help mee om meer liefde en verbondenheid te verspreiden in onze wereld!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.